see previous,

refined residence

the henri

north bethesda, md

Our project requirement was to design a space that would appeal to an unlimited number of potential residents. Windows that span this unit allow for great natural light, but they needed to be grounded. The use of a deep color on the window walls created a sense of balance and warmth. Textured elements reminded us of the outdoors, so it was only natural to introduce animal motifs inside which resulted in an interesting and unique overall design.

 

see the henri before.

  • Pinterest - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
DSC_7646 copy.jpg
DSC_7550 copy.jpg
DSC_7539 copy.jpg
DSC_7527 copy.jpg
DSC_7687 copy.jpg

Tell us what you think!

LOVE IT? RATE IT.DislikeSo-SoGetting ThereReally good!Amazing!LOVE IT? RATE IT.
DSC_7636 copy.jpg
DSC_7673 copy.jpg
DSC_7646 copy.jpg

STAY UP TO DATE. JOIN THE LIST.